Bolaget skall bedriva konsulting'/support för kunder inom livsmedelsindustrin. Egenkontroll för små verksamheter som t ex restauranger, konditorier, bagerier, catering- och serveringsföretag. Produktsäkerhet, styrning i livsmedelsproduktion, hantering enligt gällande regler och standarder. Utbildning av personal inom livsmedelsbranschen i livsmedelshygien och livsmedelsmikrobiologi och desinfektion samt övrig konsulting inom branchen såsom provtagning och rådgivning samt därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 367 | 2 289 | 1 978 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 589 | 829 | 441 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 572 | 822 | 433 |
Årets resultat (tkr) | 445 | 843 | 334 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 043 | 2 948 | 4 346 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 367 | 2 289 | 1 978 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 589 | 829 | 441 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 572 | 822 | 433 |
Årets resultat (tkr) | 445 | 843 | 334 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 984 | 2 030 | 2 093 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 058 | 919 | 2 253 |
Tillgångar (tkr) | 3 043 | 2 948 | 4 346 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 184 | 1 069 | 2 426 |
Obeskattade reserver (tkr) | 330 | 330 | 580 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 945 | 973 | 1 000 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 583 | 577 | 340 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 043 | 2 948 | 4 346 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 200 | 2 200 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 2 367 | 2 289 | 1 978 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 24.9% | 36.2% | 22.3% |
Soliditet | 46.7% | 44.3% | 65.4% |
Kassalikviditet | 181.5% | 159.3% | 662.6% |
Bolaget skall bedriva konsulting'/support för kunder inom livsmedelsindustrin. Egenkontroll för små verksamheter som t ex restauranger, konditorier, bagerier, catering- och serveringsföretag. Produktsäkerhet, styrning i livsmedelsproduktion, hantering enligt gällande regler och standarder. Utbildning av personal inom livsmedelsbranschen i livsmedelshygien och livsmedelsmikrobiologi och desinfektion samt övrig konsulting inom branchen såsom provtagning och rådgivning samt därmed förenlig verksamhet.